OUTSIDE-IN

De architecten

Met deze regeneratieve sculptuur hebben wij de selectie voor cluster 20 in Bosrijk, Eindhoven gewonnen. Met dit ontwerp stellen wij de beleving van het landschap centraal en ontstaat er een tijdloos ontwerp voor deze fraaie locatie bij de binnenkomst in Bosrijk.

Er ontstaan gradaties van privacy in deze alzijdige dubbele woning. Thuiskomen doe je in het volume maar de ruimte waarin dit gebeurt staat in direct contact met het openbare gebied.

Kortom een spel van licht, lucht, zicht en ruimte. Naast een bijzondere woonervaring voor mens (en dier) zijn deze woningen circulair, hebben ze een minimale installatie en leveren een gezond woonklimaat.

FAAM ARCHITECTS

HeThuis

Met deze regeneratieve sculptuur hebben wij de selectie voor cluster 20 in Bosrijk, Eindhoven gewonnen. Met dit ontwerp stellen wij de beleving van hFAAM architects initieert en realiseert kleinschalige projecten die op een innovatieve wijze een bijdrage leveren aan de leefomgeving. In de projecten staan thema’s zoals sociale diversteit, bijzondere doelgroepen en nieuwe woontypologieën centraal. Deze projecten worden door FAAM in een Living Lab geïnitieerd en begeleid qua proces.

Hiernaast spelen hedendaagse thema’s over nieuwe woonoplossingen, collectieve ruimtes en duurzaamheid een grote rol in het ontwerpproces. Het voor én samen met de bewoners ontwerpen aan de toekomstige woonomgevingen is hierbij het startpunt. Gebruikersinspraak geeft richting aan de planvorming voor ons. Een vanzelfsprekendheid om samen met de bewoners hun woning vorm te geven.

HETHUIS werkt vanuit een ketensamenwerking met een aantal vaste aannemers en adviseurs. Dit maakt dat we de bewoners een ontzorgd ontwerp en bouwproces kunnen bieden, omdat de partijen optimaal op elkaar zijn ingespeeld. En een hoge kwaliteit van de woning kunnen garanderen qua afwerkingsniveau, bouwtechniek en installaties.

MEER INFORMATIE

Wij vertellen je graag meer

Mail naar info@faamarchitects.nl
of bel: 040-296 33 96.

MEER INFORMATIE

Wij vertellen je graag meer

Mail naar info@faamarchitects.nl
of bel: 040-296 33 96.